Procurorul Cosmin Pantea, fostul şef al Parchetului Beiuş (fost, pentru că de la 1 ianuarie i-a expirat mandatul), anchetat disciplinar după dezvăluirile BIHOREANULUI privind escapadele nocturne și abuzurile asupra polițiștilor și jandarmilor, nu poate scăpa de la „locul faptei”.

Deşi magistratului i s-a cam „acrit” de şefie de când i s-au dat în vileag metehnele de dictator, șefii săi nu-i găsesc înlocuitor pe măsură, aşa că l-au propus tot pe el, dar cu delegare, iar omul şi-a dat acordul.

Numai că, a constatat Bihorel, în acelaşi timp cu consimţământul pentru delegare, Pantea s-a înscris şi pe lista de „transferuri”, doar-doar va uita lumea de problemele sale de comportament, cerând să fie mutat ori la Parchetul Oradea, ori la Parchetul Bihor, ambele având câte un loc disponibil.

Asta după tentativa șefilor direcți de a-l muta la Oradea, respinsă de conducerea Parchetului General! Baiul e că pentru prima unitate se mai „bat” încă alți opt magistraţi, iar pentru a doua s-a înscris şi o procuroare de la Parchetul Oradea.

Așa că n-ar fi de mirare ca Pantea să rămână, totuși, „sechestrat” la Beiuş. Vorba aia: parcă tot mai bine şef decât simplu pălmaș, mai ales că până şi mai-marii lui cred că nu-i nimeni mai bun ca el, din moment ce nu-l schimbă...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!