Reprezentanţii Jandarmeriei Bihor se aşteaptă la prezenţa unui număr mare de microbişti la meciul FC Bihor - FC Argeş, care se va juca, marți, pe Stadionul Iuliu Bodola din Oradea, iar pentru evitarea aglomeraţiei, le recomandă suporterilor să ajungă mai devreme pe stadion şi le reaminteşte regulile care trebuie respectate de către aceștia, avertizând că injuriile, consumul de alcool şi pancartele cu mesaje obscene sunt strict interzise.

„Ca să evităm aglomeraţia, recomandăm suporterilor să vină mai devreme, pentru că porţile sunt deschise", a declarat, luni, şeful Jandarmeriei Bihor, colonelul Ioan Bogdan, în timpul unei conferinţe de presă organizate la Prefectura Bihor. 

Jandarmeria Bihor va asigura măsurile de ordine și siguranță publică la această partidă, iar şeful instituţiei a enumerat şi câteva dintre prevederile legale pentru prevenirea violenței la competițiile sportive, potrivit cărora, în incinta bazelor sportive, se interzice intrarea în stare de ebrietate, este interzis consumul de alcool, pancartele cu simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conţinut obscen, injuriile, expresiile jignitoare ori vulgare, ameninţările la adresa sportivilor şi forţelor de ordine. 

În cadrul etapei cu numărul 3 din Liga a II-a la fotbal, FC Bihor Oradea va primi marţi, 20 august, de la ora 17, replica echipei FC Argeș Piteşti, meciul urmând să fie transmis în direct de Digi Sport şi Prima Sport. 

Şi conducerea clubului orădean le recomandă suporterilor să îşi cumpere din timp bilet și să nu ajungă la meci în ultimele minute, pentru a evita aglomerarea. Microbiștilor li se transmite să se prezinte la stadion cu cel puțin 60 de minute înaintea începerii partidei, accesul fiind permis pe stadion începând cu ora 15. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!