A fost Construcţii Bihor, se pregăteşte Selina! Asocierea formată din societăţile Selina, Construcţii Erbaşu şi ELM Electromontaj a câştigat licitaţia organizată de Primărie pentru atribuirea lucrărilor din cea de-a doua etapă de introducere a utilităţilor în Eurobusiness Parc din Şoseaua Borşului. Constructorii vor finaliza lucrările în termen de 12 luni pentru suma de 12,8 milioane lei.

Prima etapă de introducere a utilităţilor, care a cuprins lucrări de drumuri, reţele de termoficare, apă, canalizare, energie electrică şi iluminat public, a fost executată de firma Construcţii Bihor în asociere cu Energomontaj şi Drum Construct pentru suma de 45 milioane lei.

La licitaţia organizată pentru cea de-a doua etapă de introducere a utilităţilor oferta socităţii Construcţii Bihor, depusă în asociere cu Asfamixt şi Energomontaj a fost respinsă de comisia de licitaţie ca fiind neconformă. De asemenea, au fost respinse pe considerentul că nu au respectat cerinţele caietului de sarcini ofertele depuse de asocierea firmelor Dan & Dan, Depona, Electrica Serv, Aquaterm, Hidroterm şi de asocierea companiilor Gavella, Drumuri Orăşeneşti, Argenta şi Electroconstruct Sildac.

Odată respinse toate celelalte trei oferte, asocierea reprezentată de firma Selina a câştigat licitaţia, pe considerentul că a avut oferta cu preţul cel mai scăzut.