Primăria a obligat firma Selina să refacă pe cheltuială proprie lucrările la sensul giratoriu de la intersecţia Bulevardului Dacia cu strada Transilvaniei pentru remedierea unor defecţiuni de suprafaţă. În cursul zilei de luni, angajaţii firmei de construcţii au frezat asfaltul din giraţie iar marţi au început să îl toarne la loc.

"Pe această cale Primăria Oradea anunţă public toate firmele care execută lucrări în municipiu că în cazul în care lucrările efectuate vor fi de proastă calitate, acestea vor trebui refăcute pe cheltuiala proprie a firmelor executante", se menţionează într-un comunicat al municipalităţii.

Lucrările din bulevardul Dacia au fost executate în baza contractului de întreţinere şi reparaţii drumuri încheiat de municipalitate cu firma Selina. Municipalitatea orădeană a investit anul acesta în reamenajarea Bulevardului Dacia nu mai puţin de 792.000 lei, sumă din care au fost amenajate două sensuri giratorii la intersecţia cu străzile Carpaţi şi Transilvaniei, a fost înlocuit peste un kilometru de borduri, iar pe spaţiul verde dintre cele două sensuri de mers au fost plantaţi copaci, gazon şi a fost montată o instalaţie de irigat.