Firmele orădene Selina şi Drumuri Orăşeneşti şi-au adjudecat grosul lucrărilor de modernizare străzi scoase la licitaţie de municipalitate. La licitaţia organizată pe şase loturi de stăzi au concurat 10 firme, care au depus în total 35 de oferte.

Potrivit unui comunicat al Primăriei, firma Selina a câştigat lucrările de modernizare a patru lotului de străzi din zona Tăbăcarilor pentru suma de 215.208 lei fără TVA, Năsăudului (182.609 lei), Marin Preda (227.124 lei) şi Eforiei (171.654 lei). Termenul de predare a lucrărilor este de 60 de zile de la data ordinului de începere a lucrărilor.

La rândul său, Drumuri Orăşeneşti şi-a adjudecat pentru suma de 336.324 lei lotul de lucrări care vizează consolidarea şi modernizarea străzii Arinului pe tronsonul cuprins între străzile Gheorghe Doja şi Arinului.

Firma orădeană se va ocupa şi de realizarea accesului la Parcul Industrial Euro Business II din strada Ogorului, lucrare pentru care a făcut o propunere financiară în valoare de 2,4 milioane lei. Conform contractului, lucrările vor trebui finalizate în şase luni de la data ordinului de începere a lucrărilor.

Lucrările de modernizare a arterelor de circulaţie cuprinse în cele şase loturi de străzi au ca scop facilitarea accesului riveranilor spre şi dinspre zona centrală a oraşului.