Impulsionați de un public frenetic, baschetbaliștii de la CSM Oradea au câștigat și cel de-al doilea joc al semifinalei cu CSO Voluntari din Liga Națională.

Desfășurat sâmbătă seară la Arena Antonio Alexe, meciul s-a încheiat cu victoria la 20 de puncte diferență a roș-albaștrilor, care s-au impus cu scorul de 96-76 și au mai făcut un pas important către finala competiției.

Partida a început spectaculos, cu numeroase reușite dinspre ambele părți, iar după 10 minute tabela consemna scorul de 26-24. În sfertul al doilea, elevii antrenorului Cristian Achim s-au desprins pe tabelă, reușind ca la jumătatea confruntării să aibă 17 puncte avans, scor 57-40.

Debutul sfertului al treilea a fost echilibrat, însă Oradea a reușit să mențină controlul pe tabelă, și în ultima pauză a intrat în avantaj cu 13 puncte, 74-61.

Bihorenii au dominat categoric lupta la recuperare și au controlat spațiul de trei secunde, iar deși echipa din Voluntari a încercat să reducă din handicap. Oaspeții s-au apropiat la un moment dat la 10 puncte, dar până la final ecartul s-a dublat.

CSM CSU Oradea se impune astfel cu scorul de 96-76, și a dus raportul întâlnirilor directe la 2-0.

Principalul marcator al bihorenilor din jocul de sâmbătă seară a fost Donatas Tarolis, autor a 22 de puncte, în timp ce Abdul Gaddy și Jon Arledge au înscris câte 14 puncte. De la oaspeți, cel mai eficace s-a dovedit a fi Lucas Tohătan, cu 22 de puncte.

După aceste confruntări de la Oradea, semifinala se va muta la Voluntari, unde meciul al treilea este programat miercuri, 1 mai, de la ora 19.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!