În acest sfârșit de săptămână, Oradea nu va găzdui doar meciuri din semifinalele primei ligi a baschetului masculin românesc, ci și jocuri din semifinalele Superligii Naționale de polo.

Astfel, vineri și sâmbătă, jucătorii de la CSM Oradea vor primi replica bucureștenilor de la Dinamo în primele două dispute din seria meciurilor din penultimul act al competiției.

Conform regulamentului, confruntarea dintre cele două echipe se dispută după sistemul „cel mai bun din cinci întâlniri”. Cum CSM Oradea s-a clasat pe locul 2 la finele sezonului regular, va disputa primele două jocuri acasă. Meciurile 3 și 4 sunt programate la București, pe 10 și 11 mai, iar jocul al 5-lea, dacă va mai fi necesar, se va disputa din nou la Oradea.

Prima confruntare dintre CSM Oradea și Dinamo din semifinale va avea loc vineri de la ora 17 la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, iar meciul al doilea va avea loc sâmbătă cu începere de la ora 12, în aceeași locație.

După cum anunță organizatorii, intrarea spectatorilor la ambele dispute este liberă.

Conform calculelor hârtiei, elevii antrenorilor Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor sunt favoriți în aceste confruntări, dar trebuie să-și trateze la modul cel mai serios adversarul, Dinamo putând profita de orice neatenție sau relaxare a formației orădene.

În cealaltă semifinală a campionatului Superligii Naționale se vor întâlni Steaua București și Rapid București, cu primele două dispute în bazinul steliștilor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!