Preşedintele PSD Bihor, senatorul Ioan Mang, afirmă că remanierea guvernamentală a fost făcută doar de formă, iar Guvernul Boc V nu va îmbunătăţi cu nimic situaţia economică şi politică din ţară. "Remanierea guvernamentală este rezultatul luptelor interne din PDL şi nu răspunde necesităţilor ţării. S-au înlocuit nişte hoţi cu alţi hoţi, nişte oameni compromişi cu alţi oameni compromişi şi nişte incompetenţi cu alţi incompetenţi", a declarat senatorul Mang, vineri în cadrul unei conferinţe de presă.

Liderul PSD Bihor a mai spus să remanierea a fost făcută "doar pentru a linişti spiritele în partid şi a pornit de la faptul că PDL nu doreşte să plece de la guvernare prin moţiune de cenzură".

Cabinetul Boc V nu va face decât să continue politica fostelor guvernări, a mai declarat Ioan Mang. "Vor continua să taie salariile, să impoziteze pensiile şi nu vor face nimic pentru relansarea economică", a spus senatorul.

Pesedistul a susţinut că singura soluţie pentru scoaterea ţării din criza economică şi politică este înaintarea moţiunii de cenzură şi căderea Guvernului, urmată de formarea unui Guvern al opoziţiei şi organizarea de alegeri anticipate în primăvara anului 2011.