Sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Calea Aradului şi Vlădeasa se desfiinţează parţial pe fondul lucrărilor la noua linie de tramvai.

Potrivit unui comunicat al municipalităţii, conform unei hotărâri adoptate vinerea trecută de Comisita tehnică pe probleme de circulaţie, în perioada 5 august - 5 septembrie traficul prin giraţia din Calea Aradului se va desfăşura, în ambele sensuri, exclusiv pe direcţia înainte şi la dreapta.

"Maşinile care circulă pe Calea Aradului înspre Aeroport nu vor putea vira la stânga spre strada Vlădeasa, ci doar pe direcţia înainte şi la dreapta, iar maşinile care vin dinspre Aeroport pe Calea Aradului nu vor putea vira la stânga spre strada Henrik Ibsen, ci vor putea circula doar pe direcţia înainte sau la dreapta", se menţionează în comunicat.

Pe durata lucrărilor traficul rutier se va defăşura cu o singură bandă pe sens.

De asemenea, pentru a face loc liniei de tramvai, locurile de parcare de pe ambele sensuri ale străzii Calea Aradului se vor desfiinţa pe tronsonul delimitat de strada Nicolae Bolcaş şi sensul giratoriu de la intersecţia cu strada Vlădeasa.