Un moment de la Săptămâna Modei de la Paris a făcut înconjurul lumii. În timpul unei prezentări de modă, o rochie a fost „stropită” pe modelul Bella Hadid.

Momentul inedit, care a avut loc la final unui show de modă în Muzeul de Arte și Meserii din Paris, a fost pregătit de Coperni, o casă de modă franceză fondată de Sébastien Meyer și Arnaud Vaillant, notează Hotnews.ro.

La finalul prezentării Coperni, Bella Hadid a defilat pe scenă îmbrăcată doar în bikini, acoperindu-și sânii cu mâinile.

Cunoscutul manechin s-a așezat în mijlocul a trei bărbați care au stropit-o cu un spray special, care s-a solidificat pe măsură ce se acumula, iar în final acesta s-a transformat într-o rochie albă și elegantă, cu decupaj pe picior. Cu rochia creată pe loc, Bella Hadid a defilat printre oaspeții show-ului. 

Acest procedeu a fost dezvoltat de Fabrican, o companie de prelucrare a materialelor condusă de designerul de modă spaniol Manel Torres. Compania a transmis că această soluţie pulverizată a conținut fibre de bumbac şi fibre sintetice într-o soluţie de polimer care se evaporă atunci când lichidul intră în contact cu pielea.

„Este modul nostru de a celebra siluetele feminine. Am vrut să ne modernizăm estetica într-un mod modern, ştiinţific", a spus Sébastien Meyer într-un interviu pentru revista Vogue.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!