Bărbatul în vârstă de 79 de ani din localitatea Nimăieşti, dat dispărut miercuri de familie, a fost găsit joi dimineaţa în Gara de Nord din Bucureşti.

Anunţul a fost făcut joi de purtătoarea de cuvânt a IPJ Bihor, Alina Fărcuţa, care a menţionat că septuagenarul "a fost găsit în cursul acestei dimineţi, în jurul orei 09.00, în Gara de Nord din municipiul Bucureşti, de poliţiştii Biroului de Poliţie Transporturi Gara de Nord Bucureşti".

Din informarea Poliţiei reiese că bărbatul nu a fost victima vreunei infracţiuni şi că urmează să fie preluat de membrii familiei.

Nu este clar modul în care bătrânelul a ajuns până în Capitală, însă pe grupurile de Facebook mai multe persoane au menţionat că îl ajutaseră miercuri seara pe acesta să urce în diverse mijoace de transport. „Eu pe la 5 şi ceva l-am văzut în Nufărul", a scris un orădean. 

Nepoata bărbatului dispărut, care anunţase pe Facebook că îşi caută bunicul, a scris joi că acesta a fost găsit şi a mulţumit oamenilor pentru mobilizare. 

„Vă mulţumesc tuturor pentru implicare şi pentru numărul mare de distribuiri ca să mă ajutaţi. L-am găsit pe bunicul. E bine!”, a scris femeia. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!