Deputatul Ştefan Seremi va candida la preşedinţia PDL Bihor la alegerile interne stabilite pentru începutul lunii iulie, se arată într-un comunicat remis de şefa cabinetului parlamentar Minodora Breje.

Preşedintele executiv al PDL Bihor, Ştefan Seremi, a declarat pentru BIHOREANUL că decizia lui de a intra în cursa pentru preşedinţia partidului este mai veche şi a hotărât să o pună acum în practică pentru că, în opinia sa, organizaţia judeţeană are nevoie de o schimbare.

"Nu vreau să reproşez nimic actualului preşedinte, însă consider că a condus filiala centralizat, fără să ţină cont de punctele de vedere ale primarilor şi ale organizaţiilor comunale, de pildă. Din punctul meu de vedere, este nevoie de o mai mare deschidere către membrii partidului din teritoriu, mai ales în luarea deciziilor", a explicat Seremi.

Potrivit parlamentarului, PDL Bihor are nevoie şi de noi membri, mai ales din rândul oamenilor de afaceri. "Noi suntem un partid de centru dreapta şi trebuie să atragem membri cu activităţi liberale, oameni de afaceri. Ducem lipsă de astfel de oameni în organizaţie", a mai spus parlamentarul.

Membru de partid din 1992, în prezent preşedinte executiv al filialei PDL Bihor, Seremi a fost deputat în legislatura 1990-1992, preşedinte şi vicepreşedinte al Consiliului judeţean Bihor între 1992-2008, iar acum este deputat în Colegiul 5 Ceica - Holod.