Asociaţia Judeţeană de Fotbal Bihor a făcut publice deciziile pe care le-a luat cu privire la încheierea sezonului competiţional 2019-2020. 

Comitetul de Urgenţă al AJF, format din Radu Bitea (preşedinte AJF Bihor), Valentin Vesa (vicepreşedinte AJF Bihor) şi Ştefan Gallovits (preşedinte CJA Bihor), a hotărât ca jocurile organizate de asociaţie să nu se mai dispute.

Astfel, s-au suspendat definitiv toate competiţiile de copii şi juniori sub egida AJF Bihor, sezonul de Liga a 5-a şi sezonul de Liga a 4-a.

Din Liga a 5-a au promovat câştigătoarele seriilor şi formaţiile care aveau dreptul să susţină barajul cu formaţiile din liga a 4-a. Este vorba despre ACS Slovan Valea Cerului din Seria I, CS Voinţa Suplacu de Barcau din Seria I, AS Gloria Beiuș și ACS Victoria Avram Iancu, ultimele două fiind din Seria a II-a. 

La Liga a 4-a, "se desemnează campioana judeţului Bihor, atât pe criteriul sportiv cât şi prin decizia unanimă a membrilor afiliaţi AJF Bihor, echipa CAO Oradea, care va reprezenta judeţul Bihor la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a pentru sezonul 2020-2021", se precizează într-un comunicat transmis de AJF. Echipa orădeană a reuşit să câştige toate cele 15 partide disputate în acest sezon.

De asemenea, din Liga a 4-a nu va retrograda nicio echipă.

Comitetul de Urgenţă al forului fotbalistic bihorean a mai hotărât ca partidele din Cupa României să se dispute în funcţie de deciziile Federaţiei Române de Fotbal privind această competiţie, iar "noul sezon competiţional să fie conceput cu prioritate în sprijinul financiar, administrativ şi logistic pentru cluburile afiliate".