A 10-a etapă din circuitul "Oradea joacă padel" a reunit la Padel Arena Oradea 14 echipe. La nivelul profesioniştilor, competiţia a fost câştigată de orădeanul Ionuţ Tiriteu în tandem cu clujeanul Gabriel Dan, după o finală fabuloasă: 10-8 în "decisivul" pentru titlu cu Emil Bronţ şi Cătălin Mitra.

Pe locul 3 s-au situat Bogdan Vasile (recent câştigător al Cupei României la squash) şi George Guiaş, care, deşi pierduseră în faza grupelor cu Spiros Baltsavias & Răzvan Sime, au fost mai proaspeţi în finala pentru "bronz".

Şi jocurile de clasament au fost extrem de interesante în perspectiva finalului de sezon şi a punctelor care se acumulează în ierarhia generală. Astfel, după 10 etape, în fruntea clasamentului general se situează Emil Bronţ cu un total de 165 de puncte, urmat de Spiros Baltsavias (145) şi Raul Zaharia (138).

Copiii au fost cei care au evoluat la nivelul 2 şi cel rezervat începătorilor. La amatori "legea" a fost făcută de Dragoş Sabău şi Sofia Sârca, dar surpriza au creat-o Raul Costaş şi Cristian Ianc, pe cât de mici pe atât de buni şi implicit o prestaţie de "argint".

Daria Darie şi Eduard Clipa au ocupat locul  3 cu două victorii în palmares.

La începători, în meciul decisiv pentru primul loc, Alex Pargea & Ivan Indrieş au dispus, după un meci tare, de singurul dublu de fete: Savvina Baltsavias şi Amanda Torj, scor: 6-4; 7-5.

Următoarea etapă se va desfăşura la data de 18 noiembrie, pentru ca, în decembrie, sezonul să se încheie cu o super-competiţie.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!