Vestitele dansuri irlandeze, dar și alte coregrafii spectaculoase, le vor fi prezentate orădenilor, chiar la ei acasă, de membrii trupei lui Michael Flatley, într-un show „Lord of the Dance”, programat în seara de 23 mai, la Oradea Arena. Biletele s-au pus în vânzare! 

Legendarul dansator și coregraf Michael Flatley semnează regia unui nou spectacol de neratat, care va fi prezentat în acest an pe mai multe scene ale lumii, printre care cea de la Oradea. Pe ea vor urca 40 dintre cei mai spectaculoși tineri dansatori, alături de „veterani” ca Matt Smith și Cathal Keaney, în rolul „Lordului”.

Show-ul „Lord of the Dance” îmbină cu măiestrie elemente muzicale și de coregrafie, însoțite de povești, lumini și efecte speciale, astfel încât publicul să aibă parte de o experiență completă și remarcabilă. 

Dacă regia este semnată de Michael Flatley, muzica din spectacol este compusă de Gerard Fahy. 

De la premiera sa din urmă cu peste 25 de ani, spectacolul „Lord of the Dance” a umplut peste 1.000 de arene și stadioane din toată lumea și a fost văzut de zeci de milioane de spectatori din 60 de țări, ceea ce îl face una dintre cele mai de succes producții artistice din lumea întreagă.

Dansatorii au urcat dat show-uri în arene și săli celebre, ca Madison Square Garden (New York), O2 (Londra), Accor Arena (Paris) etc. Succesul producției a fost atât de mare că, de pildă, în 1998, la Wembley Arena, în Londra, s-au dat 21 de reprezentații consecutive, toate sold-out. Acesta este un record deținut de Michael Flatley și dansatorii săi. 

Spectacolul plănuit în această primăvară la Oradea promite să uimească audiența. 

„Sunt foarte încântat să aduc spectacolul Lord of The Dance, după 5 ani, înapoi la Oradea. Simt că acesta va fi cel mai reprezentativ turneu din istoria noastră de peste 25 de ani. Am încredere că producția va atinge sufletele oamenilor și va pune zâmbetul pe buze”, a transmis Michael Flatley, potrivit organizatorilor. 

Reprezentația se va ține pe 23 mai, de la ora 20, la Oradea Arena. Biletele s-au pus în vânzare pe platforma iabilet.ro, fiind disponibile pe diferite categorii, la prețuri între 160 de lei și 520 de lei (VIP). 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!