Luptătorul orădean Adrian Maxim a revenit în ring cu ocazia galei "Transilvania Mix Kombat", care s-a desfăşurat pe data de 28 aprilie, în Sala Polivalentă din Bistriţa.

În vârstă de 35 de ani, Adrian a luptat la categoria 67 kg, unde l-a avut ca adversar pe moldoveanul Marin Eşanu (cu un an mai mare), dar care a reprezentat Spania, pentru că el este legitimat la clubul Campio Team Barcelona.

Orădeanul a avut o evoluţie foarte bună, iar meciul nu a durat nici măcar o repriză, pentru că Adrian Maxim i-a aplicat adversarului o serie de lovituri la corp şi la cap, ceea ce l-a făcut pe Eşanu să abandoneze, pentru că suferise o rană deschisă care a sângerat abundent. Ca atare, arbitrul a oprit lupta, iar Maxim a fost declarat învingător.

"Îmi pare rău că s-a terminat atât de repede. Cu siguranţă aş fi oferit şi mai mult show. Rămâne pe data viitoare", a declarat la final Maxim, în direct la Sport Extra, canalul TV care a transmis gala.

În gala de la Bistriţa, Adrian Maxim l-a avut în colţ pe Sorin Vesa, colegul de la Maxim Fight Team, dar şi pe Andrei Ostrovanu, recent devenit campion intercontinental ISKA.

După succesul de la Bistriţa, luptătorul orădean şi-a salutat fanii pe contul său de Facebook, mulţumindu-le pentru susţinere şi anunţându-i că "urmează veşti inedite", dar şi că urmează să întâlnească "cel mai de top adversar pe care l-am avut până acum".

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!