Incidentul a avut loc joi în jurul orei 14, când tânăra de 20 ani, elevă în clasa a XII la Liceul teoretic din comuna Bratca, a ieşit de la cursuri. Fostul ei iubit o aştepta în faţa liceului, a luat-o şi a târât-o în maşină după care a demarat în trombă.

Din fericire, tânăra a fost salvată de un echipaj de poliţie care a surprins scena şi a pornit în urmărirea răpitorului care a fost prins după nici 10 minute, la ieşirea din comună.

Tânărul, de 21 ani, a fost reţinut la sediul Postului de Poliţie Bratca pentru cercetări. Din primele date ale poliţiştilor, victima este fosta lui iubită, cu care are un copil, însă care l-a părăsit duminică, din cauza bătăilor pe care i le-a aplicat. Ultima, după cum a povestit tânăra, a încasat-o chiar în ziua în care l-a părăsit şi s-a soldat cu răni care, potrivit medicilor legişti, au nevoie pentru vindecare de cel puţin 6 zile de îngrijiri de specialitate.

Prin urmare, răpitorul a fost pus sub acuzaţie nu doar pentru lipsire de libertate, ci şi pentru loviri şi alte violenţe şi riscă închisoare de la 3 la 10 ani.