La final de an, şi Clubul Sportiv Wolf Oradea şi-a premiat laureaţii într-o gală de închidere de an, eveniment ce a avut loc la Casa de cultură din Borş, în organizarea clubului orădean condus de Harascsák Gyula, deţinător al centurii negre 5 Dan. Acesta este ajutat de instructorii Gergely Ákos - 3 Dan, Tálinger Alex Zoltán - 3 Dan şi Linder Ábel - 1 Dan.

La eveniment au participat peste 140 de persoane: sportivii clubului de la cele trei secții (din Oradea, Biharia și Tinca), părinți, prieteni şi aparținători.

După prezentarea detaliată a activității clubului din 2023 și a calendarului competițional din 2024, a urmat înmânarea trofeelor pentru sponsorii echipei, în semn de mulțumire pentru sprijinul financiar acordat pe parcursul anului 2023. 

A urmat apoi momentul mult așteptat de toată lumea: premierea celor mai buni sportivi. Ei au fost premiați în 6 categorii, de la cei mai mici până la cei mai mari sportivi ai clubului. Astfel: copii - 12 ani, pre juniori feminin, pre juniori masculin, juniori - seniori feminin, juniori - seniori masculin şi old boys.

În urma rezultatelor excepționale din acest an, Daria Crina Gui a fost desemnată sportiva anului 2023.


Laureaţii celor şase categorii:

Copii - 12 ani:
Locul 3:  Balog Erik Zoltán
Locul 2: Halász Anna Sára
Locul 1: Kalmár Erik Attila
Old boys:
Locul 4: Fenesi Péter
Locul 3: Erdei György
Locul 2: Fodor Béla Róbert
Locul 1: Papp Attila Sándor
Juniori - seniori feminin:
Locul 3: Erdei Anna
Locul 3: Szabó Alexa Andrea
Locul 2: Orbán Kármen
Locul 1: Simon Barbara
Juniori - seniori masculin:
Locul 3: Cornea Luca Rareș
Locul 2: Szabó János Zoltán
Locul 1: Tálinger Alex Zoltán
Pre juniori masculin:
Locul 3: Toromba Christian Alexander
Locul 2: Bajgyik Baranyi Botond
Locul 1: Molnár Balázs
Pre juniori feminin:
Locul 3:  Gui Denisa Ioana
Locul 2: Cornea Larisa Ioana
Locul 1: Gui Daria Crina.

„Pe această cale mulțumim familiei Bajgyik Baranyi, pentru ajutorul acordat în organizarea galei! De asemenea, mulțumim domnului Lovas Attila pentru realizarea diplomelor!”, a transmis preşedintele clubului Wolf Oradea, Harascsák Gyula.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!