După echipa de baschet, următoare echipă care a revenit la antrenamente în 2024 este formaţia de polo a Clubului Sportiv Municipal Oradea. Aceasta a revenit la antrenamente începând de miercuri, sub îndrumarea tehnicienilor Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor.

Sportivii au beneficiat, astfel, doar de o scurtă vacanță cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Lotul orădenilor la începutul acestor pregătiri este însă incomplet, ştiut fiind faptul că trei jucători sunt prezenţi în Croaţia la Campionatul European. Este vorba despre David Belenyesi și Levente Vancsik, care reprezintă România, dar şi de portarul Radoslav Filipovic, care evoluează pentru Serbia.

După cum transmite clubul orădean, „ceilalți doi jucători ex-iugoslavi din lot, în speță Petar Velkic și Filip Gardasevic, au primit câteva zile de vacanță suplimentare pentru a putea sărbători Crăciunul pe rit vechi alături de cei dragi în țările natale”. Astfel, în primele zile ale acestui an, antrenorii  Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor conduc pregătirea fără cinci jucători de bază.

Conform informării, echipa se va pregăti pe plan local în următoarele două săptămâni, după care, în perioada 18-20 ianuarie, va participa la București la un turneu internațional de pregătire, organizat de CS Dinamo.

Primele meciuri oficiale din 2024 pentru poloiştii de la CSM Oradea vor avea loc tot la Bucureşti, la sfârșitul ultimei săptămâni din ianuarie, atunci când vicecampionii vor întâlni Sportul Studențesc și Rapid, în primele două etape din returul Superligii Naţionale.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!