Părintele Ioan Ciordaş se întoarce acasă. Sicriul cu trupul preotului decedat la numai 43 de ani în urma unui accident va fi adus în cursul după-amiezei de luni la Biserica Sfântul Apostol Andrei în care a fost hirotonit preot şi a slujit între anii 2004 - 2007.

În cursul serii, după oficierea unei slujbe religioase, sicriul cu rămăşiţele pământeşti ale duhovnicului va fi depus la Biserica "Sfântul Ioan Iacob Românul" din cartierul Nufărul.

După două nopţi de priveghere în biserica în care a slujit părintele în ultimii ani, slujba de înmormântare va avea loc loc miercuri de la ora 13 în Cimitirul Municipal.

Părintele Ioan Ciordaş a încetat din viaţă duminică, pe patul de spital. Preotul a suferit în ultima săptămână mai multe operaţii pe coloana vertebrală după ce pe 21 iunie a căzut de la 6 metri în timp ce culegea cireşe în gospodăria familiei din comuna Marca, judeţul Sălaj.

Citiţi pe această temă şi articolul: "Părintele Ciordaş, de la bisericuţa din Nufărul, a decedat la numai 43 de ani, în urma unui accident"