Simona Halep s-a întors miercuri noaptea în România, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus suspendarea pentru dopaj, permițându-i practic să revină pe teren. La Aeroportul Henri Coandă, dubla câștigătoare de Grand Slam a spus că „adevărul a ieșit la suprafață”.

Pe de altă parte, Miami Open i-a acordat un „wild card” tenismenei române, așa că aceasta ar putea participa la turneul organizat în perioada 17-31 martie.

„Am primit vestea foarte bine. A fost o veste minunată, aşa cum visam. Aşa a trebuit să fie. Adevărul a ieşit la suprafaţă. În sinea mea, mereu am ştiut că nu am făcut nimic şi că nu am luat nicio substanţă interzisă niciodată şi nici nu am avut această intenţie. Mă bucur că s-a judecat corect. M-am bucurat foarte tare, pentru că am aşteptat foarte mult acest verdict şi îmi doream tare mult să fie aşa”, a spus Simona Halep, potrivit Hotnews.ro.

În ceea ce privește o posibilă participare la Miami Open, Simona a spus: „Îmi doresc să merg la Miami, dar să vedem. Am făcut o pregătire bună, va fi greu să revin, dar o iau pas cu pas”. 

Tenismena a spus că vrea, de asemenea, să concureze la Jocurile Olimpice, dar are șanse mici, fiindcă nu este în clasamentul jucătoarelor, dată fiind perioada în care a fost suspendată. 

„Dacă voi reuşi până atunci să joc câteva meciuri, o să am o şansă în plus. Nu am plănuit nimic până acum, totul este o opţiune. O să fac tot ce pot că să joc la Olimpiadă. Vă spun sincer că nu m-am uitat foarte mult la circuit, pentru că era o suferinţă să mă uit şi să ştiu că nu am voie să joc, dar nivelul este unul destul de ridicat. În Top 10 fetele au o putere extraordinară şi joacă un tenis bun. Ştiu şi eu cum este să fii în Top 10 şi tot timpul eşti pregătit”, a arătat sportiva. 

Simona Halep a mai precizat că își va forma o echipă în perioada următoare. „O să o iau pas cu pas şi o să văd cât de bine pot să fac lucrurile. Au fost colaborări foarte bune şi cu antrenorii români, dar pentru mine colaborarea cu Darren Cahill a fost specială şi alături de care am făcut cele mai bune rezultate. Nimic nu este exclus, o să mă gândesc bine şi o să aleg”, a spus campioana.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!