Alergătoarea orădeană Simona Kadas a revenit cu succes în concursurile de atletism. Astfel, ea a obţinut duminică locul al II-lea la tradiţionalul concurs de alergare "Inspire run ride", desfăşurat sub patronajul Prinţesei din Thailanda, în localitatea Pattaya.

Cu o participare numeroasă, de peste 10.000 de concurenţi, pe o ploaie torenţială şi un traseu dificil, sportiva orădeană a reuşit să se claseze pe podium.

Rezultatul ei este cu atât mai merituos, cu cât cursa a fost programată la o oră foarte matinală, şi anume ora 5.

Atleta orădeană a avut însă şi plăcerea de a alerga cot la cot cu însăşi cu Prinţesa şi bodygarzii acesteia, care au participat la cursă.

De menţionat că acest rezultat bun vine după o lungă pauză în care Simona a fost implicată în politică, ea figurând pe lista ALDE la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

"Mă bucur pentru acest rezultat foarte bun, am început acest an cu dreptul. A fost o cursă specială, ploaie, vânt, un traseu ieşit din comun. A fost şi o deosebită plăcere de a alerga împreună cu Majestatea Sa Prinţesa Thailandei. M-a impresionat foarte mult numărul mare de participanţi la o oră neobişnuită. La noi, din păcate, dacă plouă nu vine nimeni la un concurs de alergare", a declarat Simona.

Atleta orădeană a fost însoţită, ca de obicei, la acest concurs, de soţul şi antrenorul ei, Karol Kadas.