Un adolescent în vârstă de 16 ani din Oradea şi-a pus capăt zilelor de o manieră groaznică, în noaptea de joi spre vineri, așezându-și capul pe liniile de tren.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 2.55, când mecanicul trenului Interregio Oradea - Cluj a anunţat prin 112 că pe podul CFR din Velenţa o persoană a fost lovită de tren.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la Serviciul Județean de Poliție Transporturi Bihor, postul TF Oradea Est. Aceştia au descoperit corpul unui tânăr care nu avea acte de identitate. S-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă. Cercetările se efectuează de poliţiştii TF Oradea Est, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor", a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Un echipaj SMURD a fost chemat la faţa locului, dar nu a mai avut ce să facă pentru adolescent.

Surse neoficiale au precizat că tânărul a recurs la un gest extrem: şi-a pus capul pe calea ferată, iar acesta i-a fost pur şi simplu retezat de tren.

Adolescentul a fost identificat, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 16 ani, din Oradea. Nu lăsase bilet de adio.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău, a declarat BIHOREANULUI că, deocamdată, anchetatorii nu au stabilit circumstanţele în care s-a produs tragedia.

"Corpul tânărului a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. După primirea raportului medico-legal şi finalizarea audierilor, vom şti mai multe", a spus Cotrău.