Un tânăr în vârstă de 24 ani din judeţul Cluj s-a ales cu dosar penal, duminică, tocmai de ziua lui de naştere, după ce poliţiştii din Bihor l-au prins băut la volan, în staţiunea Băile Felix. 

Tânărul din comuna Măguri Răcătău, judeţul Cluj, circula la volanul unui Audi, pe strada Victoria din localitatea Băile Felix, când a fost oprit de polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Băile Felix şi pus să sufle în etilotest.

Aparatul a indicat o concentrație alcoolică de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care şoferul a fost condus la analize de sânge, iar ulterior la sediul Poliţiei Băile Felix, unde i s-a întocmit dosar penal. 

Acum el este cercetat pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice şi a rămas fără permis de conducere.

Poliţiştii atrag atenţia şoferilor să respecte normele rutiere şi să nu conducă sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanțelor cu efect psihoactiv, recomandându-le, totodată să conducă prudent, să folosească centurile de siguranţă, să nu se angajeze în depăşiri neregulamentare, să folosească luminile corect, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, ploaie abundentă sau ceaţă densă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!