Un şofer din Belarus a dormit o noapte în Arestul Poliţiei Bihor după ce a fost găsit beat, la volanul unui autotren, pe DN 1, lângă Tinăud. Bărbatul în vârstă de 38 ani s-a ales şi cu dosar penal, pentru şofat sub influenţa alcoolului. 

Şoferul a fost oprit joi dimineaţa, în jurul orei 6.30, de poliţiştii Compartimentului Rutier Aleşd care, în urma verificării cu aparatul etilotest, au descoperit că şoferul avea o concentrație alcoolică de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Ca atare, bărbatul a fost condus la Serviciul judeţean de Medicină Legală Bihor, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar apoi la sediul Poliţiei Aleşd. 

"În urma administrării probatoriului, polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd au dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Bihor", se precizează într-un comunicat transmis, vineri, pe marginea cazului. 

Cetăţeanul din Belarus este anchetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate de polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!