Un bărbat în vârstă de 36 ani din Oradea s-a ales cu dosar penal şi a ajuns în Arestul Poliţiei pentru 24 ore, duminică, după ce a fost prins conducând maşina şi băut şi sub influenţa substanţelor interzise. 

Orădeanul şofa pe strada Seleuşului din municipiu când a fost oprit de un echipaj al Poliţiei Rutiere, duminică dimineaţa, în jurul orei 7.

Pus să sufle în etilotest, aparatul a indicat o concentrație alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar testul preliminar antidrog a fost şi acesta pozitiv, arătând "posibila prezență a substanțelor psihoactive", se precizează într-o informare transmisă pe marginea cazului de Biroul de presă al Poliţiei Bihor.

Bărbatul a fost condus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, pentru recoltarea de probe biologice, iar ulterior la sediul Serviciului Rutier Bihor, pentru audieri. 

În final, agenţii rutieri au decis să-l reţină pentru 24 ore, în Arestul Poliţiei Bihor.

El este cercetat acum pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi ale substanţelor interzise. Ancheta se desfăşoară sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!