Un şofer în vârstă de 37 de ani din Drăgeşti a fost reţinut, duminică, de poliţiştii rutieri, după ce, cu o seară mai devreme, a buşit o maşină pe DN76, iar apoi a părăsit locul faptei.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, accidentul s-a produs sâmbătă seara, în jurul orei 20.00. Aflat la volanul unui autoturism, în apropierea localităţii Drăgeşti, bărbatul s-a angajat în depăşirea unei alte maşini, condusă regulamentar de un orădean de 23 de ani, acroşând-o lateral.

După producerea accidentului, bărbatul a părăsit locul faptei fără încuviințarea Poliției, fiind identificat ulterior de agenţii rutieri.

Găsit ulterior de poliţişti, bărbatul a refuzat testarea cu etilotestul şi a acceptat prelevarea unei singure probe de sânge, în loc de două, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma evenimentului rutier, o femeie de 50 de ani, din Oradea, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni ușoare.

Fugarul a fost reţinut pentru 24 de ore şi s-a ales cu dosar penal pentru părăsirea locului evenimentului rutier fără încuviinţarea Poliţiei şi vătămare corporală din culpă.