Un bărbat în vârstă de 44 ani din Pomezeu a fost reţinut pentru 24 de ore, în urma unui incident produs marţi seara pe o stradă municipiul Beiuş. Omul circula la volanul unui Volkswagen şi a fost oprit de un echipaj de poliţie care a constatat că avea permisul suspendat şi era beat criţă. 

Incidentul s-a produs pe strada Liliacului din Beiuş, după cum se arată într-un comunicat transmis, miercuri, pe marginea cazului de Biroul de presă al Poliţiei Bihor.

Verificându-i actele, agenţii de ordine publică au descoperit că şoferul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Mai mult, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta avea o alcoolemie uriaşă, de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, deci în sânge ar fi aproximativ dublu.

"La solicitarea legală a polițiștilor de a se supune recoltării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta a refuzat", se arată în informarea Poliţiei Bihor.

Şoferul a ajuns în Arestul Poliţiei Bihor, pentru 24 de ore, după care va fi cercetat în stare de libertate.

Ancheta în caz este derulată de polițiștii Biroului Rutier Beiuș sub supraveghera unui procuror din cadrul Parchetului Beiuș.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!