Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a transmis, luni, cauzele accidentului rutier dintre un autoturism şi o motocicletă petrecut duminică pe strada Matei Corvin din Oradea. Accidentul a fost provocat de şoferul autoturismului, un orădean în vârstă de 63 de ani, care nu a oprit la "stop".

"Duminică, 30 august a.c., la ora 11.55, un bărbat de 63 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Molidului din Oradea, la intersecţia cu strada Matei Corvin nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier "Oprire", a pătruns în intersecţie fără a acorda prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă pe strada Matei Corvin, pe direcţia strada Suişului – B-dul Ştefan cel Mare, pe banda a doua de circulaţie, de un bărbat de 28 de ani, din comuna Derna, judeţul Bihor", se arată în informarea oficială transmisă luni de IPJ Bihor. 

În urma accidentului, tânărul care conducea motocicleta a suferit grave leziuni şi a fost internat în spital. Poliţiştii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările.