Șoferul BMW-ului care, miercuri seara, a pierdut controlul mașinii în sensul giratoriu de la intersecția străzii Ogorului cu Umbrei și s-a răsturnat cu autoturismul într-un șanț, provocând moartea pasagerei sale, nu consumase băuturi alcoolice.

Emanuel Mihai Cristu, un tânăr de 24 de ani din Târgoviște, este cercetat acum pentru ucidere din culpă de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, din primele investigații făcute de polițiștii Serviciului Rutier rezultând că șoferul nu a adaptat viteza la intrarea în sensul giratoriu.

Victima vitezei

Din cauza vitezei, mașina, un BMW înmatriculat în Dâmbovița, nu a mai putut fi redresată și a ieșit de pe carosabil, răsturnându-se în șanțul din partea dreaptă a direcției de mers.

În urma impactului, pasagera din dreapta șoferului, Cristina Laura Bojan, o orădeancă de 22 ani, a fost proiectată din mașină. Ea a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea în coma profundă, cu multiple traumatisme, leziuni şi fracturi, între care şi fractură de craniu, fractură de coloană.

Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, tânăra nu a putut fi salvată. Joi dimineața, Cristina a decedat pe patul de spital.

Emanuel Cristu, internat și el imediat după accident cu traumatism cranio-cerebral şi o contuzie toraco-abdominală, se află în afara oricărui pericol. 

Logodită cu Sică Dumitrescu

Absolventă a Liceului Sportiv Oradea și atletă în timpul adolescenței, ba chiar Miss Fotbal Crișana în 2012, Cristina Bojan a fost model al Agenției Art Models Oradea, dar trăia în ultimii ani în București.

De altfel, anul trecut, tânăra a intrat în atenția tabloidelor din capitală care au "cuplat-o" cu fiul mai mic al fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, Sică, după ce tânărul și-a trecut o perioadă pe pagina de Facebook faptul că s-ar fi logodit cu orădeanca.

Ulterior, însă, despre relație nu s-a mai auzit nimic, atât Sică Dumitrescu, cât și Cristina, nemaiavând menționate pe paginile de socializare că ar fi implicați în vreo relație.

(Surse foto: Sergiu Moza pentru infoOradea.ro și Facebook, grupul Infotrafic Bihor)