La puţin timp după ce susţine că a fost agresat cu o mită în China, domnul Dan Şova, micul ministru al Marilor Proiecte, s-a dus glonţ la DNA pentru a depune o reclamaţie împotriva directorului general de la Selina, Călin Roman. Justiţia să stabilească vinovaţii, dar n-ar strica să-i ia la puricat şi pe cei care conduc Statul Român. Acesta a ajuns cel mai mare escroc din ţară şi probabil de-aia îi arestează pe corupţi, că nu suportă concurenţa.

Este notoriu faptul că slujbaşii din ministere amână să achite lucrările efectuate de constructori pentru a primi şpagă de două ori: o dată la atribuirea contractului, apoi la decontarea lui.

Selina a ieşit câştigătoarea unui tronson de autostradă în detrimentul unei firme de casă a băieţilor deştepţi. De mai bine de 6 luni nu se face atribuirea lucrării, guvernanţii fiind mai preocupaţi cum să descalifice câştigătorul. În plus, Selina mai are de recuperat o grămadă de bani de la stat, deci n-ar fi de mirare ca şantieriştii să recurgă la toate mijloacele pentru a-şi recupera paguba.

Nu cred că Selina e populată cu îngeri şi că lui Beni Rus o să-i crească prea curând aripi. Dar mă tem că firma bihoreană a fost scoasă din joc prin reclamaţia cu mita pentru că-i deranja pe asfaltatorii guvernamentali.

În ce-l priveşte pe Şova, m-aş fi bucurat să fi fost la fel de operativ cu pâra la DNA şi în cazul acela în care chiar mămica sa şi casa ei de avocatură au reziliat contractul cu Bechtel pentru autostrada Transilvania, chestie care miroase a conflict de interese de la o poştă.

Citiţi pe această temă şi "Şpagă şovăită: Detaliile scandalului în care şefii de la Selina sunt acuzaţi de corupţie"