Arbitrul orădean Octavian Şovre va oficia din nou la un meci de Liga Campionilor Europeni. Este vorba despre disputa de pe "Mestalla Stadium" din Valencia, acolo unde va arbitra duelul dintre gazde şi echipa italiană Atalanta Bergamo.

Meciul este programat marţi seară, de la ora 22, şi va conta pentru returul optimilor de finală, iar la centru se va afla cel mai bine cotat arbitru român al momentului, arădeanul Ovidiu Haţegan.

Şovre va fi arbitru asistent 1, în timp ce la cealaltă tuşă se va afla suceveanul Sebastian Gheorghe, iar cel de-al patrulea oficial va fi craioveanul Sebastian Colţescu.

În camera VAR se vor afla doi oficiali din Polonia: Pawel Gil – arbitru VAR şi Tomasz Kwiatkowski – asistent VAR.

Misiunea arbitrilor români nu ar trebui să fie deloc una dificilă, mai cu seamă cu cât calificarea în această confruntare este în mare măsură jucată, după 4-1 în tur pentru italieni.

Pe de altă parte, pe "Mestalla" nu vor fi suporteri, meciul fiind programat a se juca cu porţile închise de teama coronavirusului.

În sezonul trecut al cupelor europene, brigada de arbitri din ţara noastră, din care face parte şi Octavian Şovre, a oficiat la 10 meciuri.