Sportiva orădeană Bianca Benea s-a situat pe locul al 24-lea la întrecerile Grand Prix-ului de spadă din capitala Slovaciei, "Bratislava Coupe du Monde Junior".

Sportiva legitimată la CSM Oradea a luat parte la un eveniment  care a reunit la start peste 200 de spadasine din întreaga lume.

Mai întâi, în faza preliminară, Bianca a câştigat 3 din cele 6 dueluri, calificându-se, astfel, pe tabloul de 256. Apoi, din primul tur al fazelor eliminatorii, orădeanca a fost calificată direct. Pe tabloul de 128 ea a învins-o pe Lisa-Marie Loehr, din Germania, cu scorul de 15-8, apoi, pe tabloul de 64 a trecut şi de Valentina Bos, din Elveţia, cu 15-11, pentru ca în şaisprezecimilede finală să fie întrecută de Kateryna Chorniy, din Ucraina, cu scorul de 15-10.

Astfel, în clasamentul final, care a cuprins 205 poziţii, orădeanca Bianca Bena a ocupat locul 24, obţinând 4 puncte în ierarhia generală a Cupei Mondiale la spadă feminin junioare.

Acumulând, în prezent, un punctaj total de 42.5, Bianca Benea împarte locurile 30-31 în clasamentul mondial cu Yousra Zeboudj din Algeria.