Tinerii spadasini orădeni de la LPS Bihorul s-au întors cu două medalii de argint de la întrecerile Cupei României pentru cadeţi şi juniori, competiţie care a avut loc în perioada 4-7 octombrie, la Bucureşti.

Mai întâi au concurat cadeţii, unde sportivii de la LPS Bihorul, pregătiţi de Andrei Timoce, au obţinut rezultate bune. Astfel, Gabriel Popa a ocupat locul II, după ce a ajuns în finală, unde a fost întrecut de Albert Baloi de la UNEFS Bucureşti. De asemenea, Mihnea Codrean de la LPS Bihorul s-a clasat pe locul 5, iar Mihnea Tămăşan pe poziţia a 11-a.

Au urmat întrecerile de juniori ale băieţilor, unde sportivii de la LPS Bihorul au ajuns cel mai sus pe locul 19, loc obţinut de Raul Tufan.

Următoarea probă a fost cea a cadetelor, unde Oradea a obţinut cea mai bună performanţă locul 9, poziţie ocupată de Andrea Muntean de la Clubul Crişul.

În fine, la juniori feminin orădenii au cucerit o nouă medalie, prin Alexandra Drăgan, de la LPS Bihorul, care a ajuns şi ea până în finală şi s-a situat pe locul II, intrând în posesia medaliei de argint.

Sportiva Clubului Crişul, Andrea Muntean, pregătită de Nicolae Ille, s-a situat pe locul 5 la juniori feminin.

„Sunt foarte mulţumit de rezultatele obţinute şi de forma constantă a sportivilor noştri, care se reflectă atât în competiţiile naţionale, cât şi în cele internaţionale", a declarat, la întoarcere, antrenorul spadasinilor de la LPS Bihorul, Andrei Timoce.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!