Un bărbat în vârstă de 30 ani din comuna Budureasa a fost arestat preventiv pentru furt calificat după ce a sustras din casa unui consătean 3.300 lei şi o brăţară de aur.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, spargerea, reclamată săptămâna trecută, a fost comisă în noaptea de 3 spre 4 mai. Hoţul, despre care BIHOREANUL a aflat că se numeşte Gheorghe Silaghi, a intrat prin efracţie în casa unui vecin, luând banii şi brăţara, după care s-a făcut nevăzut.

Poliţiştii l-au prins abia în această săptămână, reuşind să recupereze brăţara şi o parte din suma furată, 1.150 de lei, căci între timp hoţul a cheltuit restul sumei pe băutură şi mâncare.

Reţinut luni de poliţişti, Silaghi a fost prezentat marţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Beiuș, cu propunere de arestare preventivă a bărbatului. 

Judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea și a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, măsură pe care acesta o mai poate contesta la Tribunalul Bihor. 

Ancheta în caz e continuată de Secția 2 de Poliție Rurală Beiuș, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!