Un bihorean în vârstă de 22 ani din Sânnicolau Român, un bărbat în vârstă de 36 ani şi un adolescent de 14 ani, ultimii doi din localitatea arădeană Chişineu Criş, s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi că au comis mai multe spargeri de locuinţe în Cefa şi Inand.

Potrivit unui comunicat de presă făcut public, vineri, de  Biroul de presă al Poliţiei Bihor, cei trei sunt acuzaţi că, pe 29 ianuarie, au intrat într-o casă din Cefa, de unde au furat un televizor și bani, provocând un prejudiciu total în valoare estimată de 2.400 lei.

Două zile mai târziu, hoţii au dat o nouă lovitură, tot în Cefa, unde au spart o altă casă şi au plecat cu un televizor și o bormașină electrică.

„Bărbatul de 36 de ani și tânărul de 22 de ani sunt bănuiți de polițiștii din Cefa şi că, la 22 septembrie anul trecut, au intrat pe geamul lăsat deschis al unei locuinţe din Inand şi ar fi sustras 500 de lei”, se precizează în informarea Poliţiei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial de polițiști, iar bărbatul de 36 de ani și tânărul de 22 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ancheta în caz este realizată de polițiștii Secţiei 9 de Poliţie Rurală Cefa, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta.