Un bărbat în vârstă de 41 ani din Oradea a fost reţinut şi e cercetat pentru furt calificat, după ce a intrat în Palatul Ullmann din centrul Oradiei, aflat în plină renovare.

Hoţul a intrat în incinta palatului luni după amiaza, forţând o uşă, şi a încărcat într-un cărucior tot ce a găsit, adică materiale de construcţii şi sculele muncitorilor, provocând o pagubă de circa 12.000 lei, după cum au apreciat a doua zi constructorii, care au şi sunat la Poliţie pentru a raporta furtul. 

Autorul a fost găsit marţi, de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului Oradea, care l-au şi reţinut 24 de ore şi îl cercetează pentru furt calificat. 

În timpul anchetei, poliţiştii au reuşit să recupereze şi aproximativ 80% din bunurile furate, a transmis, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa. 

Cercetările în caz sunt continuate de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului Oradea, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!