Un local din complexul Lotus Center a fost spart, în noaptea de marţi spre miercuri, hoţul care a luat bani şi aparatură electronică în valoare totală de aproape 7.000 lei fiind prins la două ore după înregistrarea reclamaţiei.

Din cercetările declanşate de poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din Poliţia Oradea, este vorba despre un fost angajat al barului, un tânăr de 30 de ani, care păstrase cheile de acces şi care în noaptea de marţi spre miercuri a intrat în două rânduri în incinta localului.

"Suspectul e bănuit că ar fi intrat prima dată la ora 00.30 şi ulterior la ora 06.30, prin folosirea de chei potrivite, şi ar fi sustras 5.300 lei şi aparatură electronică", a informat, joi, agentul principal Ioana Lascău de la Biroul de presă al Poliţiei Bihor.

Paguba creată a fost recuperată parţial de poliţişti, iar orădeanul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru furt calificat.

"Poliţiştii continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat", a mai spus Lascău.