Palazzo Oradea, sala de evenimente care pe parcursul anilor și-a creat un renume pentru calitatea serviciilor și preparatelor culinare oferite, vine în acest an cu un concept unic și inedit în Oradea.
Alături de cel mai tânăr și energic band apărut în Oradea, ElectricLoco, alături de bucătarul șef, Ștefan Mihalycsek, și pe langă toate detaliile necesare pentru un eveniment deosebit, noaptea de revelion la Palazzo va reprezenta un adevărat spectacol culinar.
În noaptea dintre ani, Palazzo Oradea are plăcerea și onoarea de a-l avea oaspete pe head-cheful Roland Suciu, clujeanul care timp de peste 10 ani a condus bucătăria celui mai bun restaurant din România, un reper al artei culinare internaționale, Restaurantul ''Baracca'' din Cluj-Napoca.
Invitații se vor putea bucura de specialități preparate din mangaliță, rață, vrăbioară de miel, biban și un desert deosebit pregătit de cei doi chefi.
Băuturile premium și vinurile alese de la Kolna, La Farra, 1000 de Chipuri, sunt parte integrantă a experienței. Open-bar-ul a fost conceput pentru a adăuga efervescența serii prin cocktailurile marca Palazzo.
În așteptarea noului an, Palazzo Wedding Hall urează de pe acum tuturor orădenilor un an nou fericit, plin de bucurii și reușite! La mulți ani!
(advertorial)