Peste 40 de copii din Oradea şi din Tinca au participat duminică după amiază la evenimentul intitulat "Torja Dance Academy Chistmas Show", care a avut loc în sala de festivităţi a Universităţii Partium.

"Torja Dance Academy", organizatorul evenimentului, este un club nou înfiinţat, care are doar un an şi jumătate de existenţă şi este coordonat de un fost dansator de performanţă, Raul Torja. În prezent activitatea clubului se desfăşoară în Oradea, Tinca şi Sânmartin.

Cei 40 de copii au susţinut un program de dansuri sportive de competiţie, un show de dans ţigănesc şi unul de vals vienez. Cel mai aşteptat moment a fost cel în care a venit Moş Crăciun, care le-a oferit dulciuri dansatorilor.

În finalul spectacolului, sportivii au format un tricolor din fustele fetelor şi au cântat "Treceţi batalioane române Carpaţii", pentru a marca Centenarul iar băieţii au adus pe scenă litere şi cifre care formau "100 ani" din polistiren, pentru a completa această idee.

La eveniment au participat familiile, dar şi prietenii copiilor. În sală au fost în jur e 200 de persoane, audienţa fiind încântată de Delia Pop, alături de Iustin Mago (chitară).