Etapa a 11-a din circuitul „Oradea joacă padel”, desfășurată la Padel Arena Oradea, a fost cea mai echilibrată din acest sezon, victoriile la cele două niveluri fiind adjudecate de jucătorii din Timișoara. 

La Padel Arena Oradea, Mădălin Ilinca și Bogdan Bristan au câștigat nivelul profesioniștilor după ce au învins în finală tandemul româno-maghiar format din orădeanul Christian Sabău și Mihaly Istvan, din Bekescsaba. Pe podium s-a clasat un alt jucător orădean, Ionuț Tiriteu, împreună cu clujeanul Gabi Dan, victorioși în finala mică în fața echipei Gyuri Anderko - Myhali Levente.

La turneu au participat 16 echipe, dar remarcabilă a fost evoluția tinerilor orădeni Dragoș Sabău și Harris Kopanyi. Ambii au 15 ani și au evoluat curajos, fiind la un game câștigat distanță de pătrunderea în careul de ași, în ciuda exigențelor impuse de nivelul profesionist.

În ierarhia generală, lupta la vârf este strânsă. Cu o etapă înainte de final, Emil Bronț are 165 de puncte, iar promotorul padelului orădean, Spiros Baltsavias, a acumulat 156 de puncte.

Nivelul 2 a fost câștigat tot de timișoreni, Mădălin Ilinca, în tandem cu tânărul de 15 ani Toma Perescu, la mare luptă cu echipa Bogdan Bristan - Ciprian Vârvescu. Echipa orădeană formată din George Leucuța și Andrei Szilagyi s-a clasat pe locul 3.

Pe de altă parte, zilele trecute, mai mulți jucători de la Padel Arena Oradea au luat parte și la turneele de la București și Budapesta, din calendarul european. În Ungaria, Emil Bronț și Ciprian Filip au jucat finala, în timp ce Cătălin Mira și Rareș Secară s-au clasat pe locul 5. În aceeași perioadă, la București, Raul Zaharia și Bogdan Vasile au atins faza sferturilor de finală.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!