După două înfrângeri consecutive în ultimele două etape, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea speră să se reabiliteze în faţa propriilor suporteri, sâmbătă, când, pe teren propriu, vor primi replica bănăţenilor de la BC SCM Timişoara.

Jocul dintre cele două echipe, programat în prima etapă din returul Grupei locurilor 1-6 din Liga Naţională, va avea loc cu începere de la ora 17.30, la Arena "Antonio Alexe", urmând a fi transmis în direct de Digi Sport.

Se vor întâlni, din nou, două vecine de clasament, orădenii ajungând acum pe poziţia a IV-a, după ultima înfrângere, în timp ce timişorenii sunt pe locul V, cu un punct mai puţin.

Vizibil nemulţumit de evoluţia echipei sale în partida de marţi cu Steaua, antrenorul orădenilor, Cristian Achim, speră totuşi ca în jocul de sâmbătă orădenii să se revanşeze şi să acumuleze cea de-a 19-a victorie din actualul sezon.

De partea cealaltă, timişorenii vin la Oradea, după ce în runda anterioară s-au impus la Piteşti, în faţa celor de la BCM U FC Argeş, cu scorul de 84-79.

Se anunţă, aşadar, un joc echilibrat, cu ambele combatante care vor ţinti victoria.

În meciul tur din TOP 6, pe 28 martie, la Timişoara, CSM CSU Oradea s-a impus la o diferenţă de două puncte, cu scorul de 88-86.

Dacă a revenit în jocul echipei bihorene Martin Zeno, în schimb va lipsi în continuare Muhamed Pasalic, accidentat.


Etapa a VI-a a Grupei locurilor 1-6 din Liga Naţională de baschet masculin:

Vineri:

Ora 18:00 U BT Cluj – CSM Steaua Eximbank (Digi Sport)

Sâmbătă:

Ora 17:30 CSM CSU Oradea – BC SCM Timişoara (Digi Sport)

Ora 18:00 BC CSU Sibiu – BCM U FC Argeş Piteşti (FRB TV)


Clasament:

1.

BC CSU Sibiu

21/6

48

2.

U-Banca Transilvania Cluj

21/6

48

3.

CSM Steaua Eximbank Buc.

18/9

45

4.

CSM CSU Oradea

18/9

45

5.

BC SCM Timişoara

17/10

44

6.

BCMU FC Argeş Piteşti

14/13

41