Fetele de la ACS Super Volei 2017 Oradea s-au calificat la turneul semifinal al Campionatului Naţional de volei feminin, Divizia Speranţe. Aceasta după ce formaţia orădeană, pregătită de antenorul şi fondatorul clubului Marius Drăgan, a câştigat jocurile de la ambele turnee ale Seriei M.

După ce la primul turneu, care a avut loc la Sighetu Marmaţiei, orădencele s-au impus cu scorul de 3-0 în ambele jocuri susţinute, cu CSM Power Volley Baia Mare şi cu gazdele de la CSS Sighetu Marmaţiei, la turneul al doilea, organizat în weekend la Oradea, nu au mai participat decât două echipe: gazdele de la  ACS Super Volei 2017 şi CSM Power Volley Baia Mare. CSS Sighetu Marmaţiei s-a retras din competiţie.

Astfel, la Oradea a avut loc un singur meci, între  ACS Super Volei 2017 şi CSM Power Volley Baia Mare, meci câştigat şi de această dată de orădence cu scorul de 3-0.

Tinerele voleibaliste de la ACS Super Volei 2017 Oradea au acumulat, astfel, punctaj maxim şi s-au calificat fără probleme pentru turneul semifinal al Campionatului Naţional.

Tot aceste fete au fost calificate şi în 2019 la turneul semifinal, iar apoi la turneul final al Campionatului Naţional de volei feminin Divizia Minivolei, ajungând atunci între primele 8 echipe din ţară.

După cum se observă, performaţa de atunci nu a fost deloc întâmplătoare, pentru că şi la Divizia Speranţe, au ajuns cel puţin la turneul semifinal.

Antrenorul echipei orădene este Marius Drăgan, cel care a şi fondat clubul, iar căpitanul echipei ACS Super Volei 2017 este Andrea Bianca Tomescu, sportivă care la 14 ani se antrenează şi cu echipa de senioare CSU Oradea.

Turneul semifinal al Campionatului Naţional de volei feminin, Divizia Speranţe, va avea loc în perioada 12-13 iunie, dar locul de disputare nu a fost încă stabilit.