Amenajată în complexul din Cantemir, cea mai nouă sală de culturism şi fitness din Oradea este deschisă inclusiv duminica.

"Aici se vor putea antrena orădenii care sunt prea ocupaţi în timpul săptămânii, dar care la sfârşit de săptămână găsesc totuşi răgazul să facă puţină mişcare", spune Ion Marin, preşedintele Clubului Sportiv Gym Mar Strong.

Scoasă la lumină

07 Ion Marin.jpgAdio beciuri întunecoase şi antrenamente la răcoare! Amenajată în complexul din zona Dimitrie Cantemir, cea de-a opta sală din lanţul Gym Mar Strong este luminoasă şi aerisită. "Avem toată gama de aparate şi accesorii pe care şi le-ar putea dori cineva. Aici se vor putea antrena fără probleme atât cei care doresc să facă masă musculară, cât şi cei care şi-au propus să slăbească", a spus omul de afaceri Ion Marin (foto) vinerea trecută, la inaugurarea sălii.

Întinsă pe 400 metri pătraţi, noua facilitate poate găzdui antrenamente zilnic, inclusiv duminica!

La promoţie!

Gama de servicii oferite în Cantemir cuprinde de la vestiare şi saună până la solar, masaj şi chiar consultaţiile unui medic sportiv. Clienţii care doresc să-şi revină rapid după o accidentare sau cei care vor să facă sport după o pauză prea lungă pot apela la doctorul Alin Iova, recuperatorul echipei FC Bihor. La fel, novicii au la dispoziţie un instructor sportiv care să-i îndrume în pregătire. Şi toate acestea la jumătate din preţul pieţei, căci un abonament lunar costă doar 50 lei.

"Am stabilit cel mai bun preţ cu putinţă pentru că e criză şi mulţi nu-şi mai permit să se antreneze dacă efortul financiar ar fi mai mare", spune Marin. Deoarece, chiar dacă nu le rezolvă problemele materiale, sportul îi ajută pe oameni să treacă prin criză mai sănătoşi, puternici şi căliţi...


"Trebuie să mulţumesc Primăriei că ne-a evacuat în urmă cu două luni din sala de sub Colegiul Emanuil Gojdu. Altfel nu aş fi scos culturismul de la beci şi n-aş fi amenajat această sală"

Ion Marin


ZI LUMINĂ
Poftiţi la sală!

Sala din Cantemir este cea mai accesibilă din lanţul Gym Mar Strong. "Nu e o sală de fiţe, ci un loc de antrenament dotat cu toate aparatele pentru cei care chiar doresc să muncească", spune Ion Marin.

Pentru a fi cât mai mult timp la dispoziţia orădenilor sala va fi deschisă zilnic între orele 7-23. Sala va funcţiona inclusiv duminica, între orele 10-17.