Sala de sport din Chişineu-Criş a găzduit în weekend o gală de box, în cadrul căreia s-au duelat sportivi din România cu sportivi din Serbia.

Clubul orădean Crişul a fost reprezentat de trei pugilişti: Mădălin Călugăr, Raul Benea şi Angelo Covaci. Cei trei sportivi, pregătiţi de antrenorul Viorel Crăciunea, au câştigat meciurile în care s-au duelat. Astfel, Mădălin Călugăr a ocupat locul I la cadeţi 40 kg, Raul Benea tot locul I la cadeţi 52 kg, iar Angelo Covaci, locul I la tineret 60 kg.

„Pentru clubul Crişul a fost o competiţie importantă, mai ales că a fost primul concurs din acest an şi totodată cei trei sportivi pregătiţi de domnul antrenor Viorel Crăciunea au concurat pentru prima dată sub culorile clubului nostru. Am fost optimişti în ceea ce priveşte rezultatele, bazându-ne pe experienţa domnului Crăciunea şi pe rezultatele de până acum ale sportivilor. Consider că uniţi în interesul sportului şi al sportivilor putem să ridicăm boxul orădean la un nivel cât mai înalt şi îi mulţumesc domnului Crăciunea că face parte din familia Crişul”, a transmis, printr-un comunicat Petö Dalma Csilla, directorul clubului Crişul Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!