Sportivii de la ACS Focus Oradea au pornit în noul an cu obiective mari, stabilite de antrenorul de karate shotokan, Marius Roșu.

„Obiectivul principal al clubului este de a le arăta copiilor, și nu numai, cât este de important și de frumos sportul. Desigur, ne dorim performanță, dar nu uităm că sportul șlefuiește emoțiile. Vrem să-și învingă aceste emoții, prin încredere. Să-i formăm și să-i pregătim pentru viață în cel mai frumos mod posibil”, a declarat Marius Roșu.

Privitor la performanță, antrenorul își dorește medalii la campionatul național, dar și la proxima mare competiție care va urma, Openul Slovaciei, cu peste 3.500 de sportivi la start.

„Vrem și o medalie la Youth League, similară competiției din fotbal, mai ales că în luna decembrie, am fost aproape de obiectiv prin Markus Marmolejo, care a câștigat patru meciuri la Veneția și s-a clasat, în final, pe locul 7”, a adăugat Marius Roșu, deţinător al centurii negre 2 Dan. 

De menţionat că sportivii de la ACS Focus și-au făcut deja „încălzirea” cu mai multe locuri 1 adjudecate la Cupa Regională de kempo, desfășurată la Casa Tineretului din Oradea. Kempo este o disciplină care vine în completarea activității de karate shotokan. 

Antrenamentele celor de la ACS Focus Oradea se desfășoară în două locații: pe Bd. Dacia nr. 106, unde luni și miercuri sunt antrenamente pentru începători, de la 17:30 la ora 19:00, și pentru avansați de la ora 19:00. Orele sunt aceleași marți, joi și vineri la sala Dinamic Studio (fosta fabrică Miorița).

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!