Sportivii legitimați la CS Menumorut Biharia au cucerit cinci medalii la Campionatul Național de Tir cu Arcul, care s-a desfăşurat în perioada 1-4 februarie în localitatea Aninoasa.

Competiţia, organizată de Federația Română de Tir cu Arcul, s-a desăşurat la proba Target-Indoor, pentru categoriile de vârstă de peste 18 ani.

„Un număr mare de participanți foarte bine pregătiți au făcut ca lupta pentru podium să fie grea, iar rezultatele obținute sunt cu atât mai frumoase și mai meritorii”, a declarat Marin Darna, conducătorul clubului bihorean. 

ASC Menumorut Biharia a participat, în total, cu şase sportivi la diviziile de arc Barebow și Olimpic, aducând acasă o medalie de aur și patru medalii de argint. 

Astfel, locul 1 la categoria Barebow U21 Echipe Mixte a fost adjudecat de sportivii Mirabela Bodog și Maximilian Mogoș.

La categoria Barebow Seniori Feminin, Loredana Mogoș a obținut medalia de argint, sportiva bihoreană fiind selecționată în lotul național care va reprezenta România la Campionatul European de Tir cu Arcul, ce se va desfășura luna aceasta în Croația. 

După o luptă foarte strânsă, la categoria Barebow U21 Masculin, Maximilian Mogoș a obținut medalia de argint. 

În etapa de calificare la categoria Barebow Seniori Mixt, Loredana Mogoș și Alexandru Koteles au reușit doborârea recordului național, în final fiind clasați pe locul II, fapt care le-a adus medalia de argint, „dovadă că poate exista în același timp colaborare și chimie, atât în viața de cuplu, cât și în activitatea sportivă”, după cum a mai precizat antrenorul şi conducătorul clubului ACS Menumorut, Marin Darna. 

De asemenea, echipa ACS Menumorut Biharia, formată din Alexandru Koteles, Maximilian Mogoș și Marin Darna, a ocupat locul II la categoria Barebow Seniori Masculin, completând astfel palmaresul clubului cu încă o medalie de argint. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!