Ediţia din acest an a Cupei României la Taekwon-do ITF a constituit o reuşită deplină pentru sportivii clubului Wolf Oradea, care s-au întors cu nu mai puţin de 67 de medalii. Clubul bihorean a deplasat şi o delegaţie numeroasă, dar rezultatele s-au văzut: 23 de clasări pe podium au fost pe primul loc.

Concursul a avut loc în perioada 19-22 octombrie, la Arad, unde s-au adunat la start peste 740 de concurenţi proveniţi de la 33 de cluburi din țară.

Aceştia au evoluat la toate probele de concurs, tull (exerciții de formă), luptă, tehnici speciale, spargeri de forță, luptă tradițională și speed kick, atât la individual cât și pe echipe.
Clubul Sportiv Wolf Oradea a participat la acest eveniment cu un număr de 53 de sportivi de la toate cele trei secții ale clubului din Oradea, Biharia și Tinca.

În total sportivii clubului orădean au cucerit nu mai puțin de 67 de medalii, din care 23 au fost de aur, 20 de argint și 24 de bronz.

De asemenea, după rezultatele obținute, Clubul Wolf Oradea a fost premiat cu trofeele pentru locul 3 în clasamentul rezultatelor la copii și la seniori, iar la juniori cu cel pentru locul 1.

Daria Crina Gui a fost desemnată cea mai bună sportivă la copii / pre juniori, iar Molnár Balázs a fost declarat cel mai bun sportiv junior masculin.

Clasările pe podium ale sportivilor de la Wolf:

Locul I: Bede Abigél,  Balog Erik,  Borz Cristian,  Gui Daria (2),  Cornea Larisa, Halász Anna,  echipa de pre juniori feminin (2),  Marchiș Adrian,  Kalmár Erik,  Simon Barbara,  Szabó Alexa,  Bajgyik Baranyi Botond, Molnár Balázs (2),  Cornea Luca,  echipa de juniori feminin,   Tálinger Alex,  Cornea Casandra,  Bara Ștefan şi  echipa de seniori masculin (2).

Locul II: Szerefi Erik,  Halász Anna,  Gui Daria,  Gui Denisa, Chirla Rebeka,  Ciorba Zselyke,  echipa de pre juniori feminin,  Borz Luca,  Bede Denis,  Toromba Christian,  Borsi Edvin,  echipa de pre juniori masculin, Orbán Kármen (2),  Erdei Anna,   Fodor Róbert Jr., echipa de juniori masculin, Fodor Béla Róbert şi  echipa de seniori masculin (2).

Locul III: Bede Abigél,   Bajkó Máté,  echipa de copii masculin,  Halász Anna (2),  Robu Ioana,  Anca Doris,  Dulău Giulia,  Șușman Saray,  Mikló Eliza,  Ciorba Zselyke,  Debreczeni Kevin,  Gui Denisa cu Cornea Larisa,  Orbán Kármen,  Szabó Alexa,  Kovács Kitti,  echipa de juniori feminin,  Fodor Róbert Jr., Halász Levente,  echipa de juniori masculin (2),  Szabó János, Tálinger Alex şi Cosma Rareș.

La arbitraj, clubul bihorean a fost reprezentat de Szabó János, Cosma Rareș, Cornea Casandra, Linder Ábel şi Gui Daria. 

„Doresc să-i felicit pe toți sportivii clubului pentru aceste rezultate deosebite, prin care am reușit să ne menținem în top 3! Aceste rezultate vin în urma muncii grele, în urma orelor petrecute la sala de antrenament. A fost prima dată când am participat cu o echipă atât de numeroasă. Avem foarte mulți sportivi începători, care dau semne că vor să calce pe urmele colegilor care deja sunt mari campioni. Felicitări sportivilor care au debutat cu succes la această competiție! Și nu în ultimul rând felicitări și mulțumiri instructorilor care predau, corectează, îndrumă fără oprire, fără oboseală, pentru a avea unul dintre cele mai puternice cluburi din țară. Mulțumim şi sponsorilor și nu în ultimul rând părinților!”, a transmis într-un comunicat președintele clubului și antrenorul Harascsák Gyula, deţinător al centurii 5 Dan.

El este ajutat de instructorii Gergely Ákos - 3 Dan, Tálinger Alex - 3 Dan şi Linder Ábel - 1 Dan. Acesta a ţinut să le mulțumească şi ajutorilor de instructori - Simon Barbara, Gui Daria şi Bajgyik Baranyi Botond - pentru munca depusă pe parcursul competiției.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!