Sportivii clubului CSU Oradea s-au întors cu şase medalii de la întrecerile Campionatului Naţional de tir sportiv pentru juniori şi seniori, competiţie rezervată probelor de aer comprimat, care s-a desfăşurat la Bucureşti. Aceștia au obținut trei locuri II şi trei clasări pe treapta a III-a a podiumului.

Echipa CSU Oradea a fost formată din Annalisa Toader şi Levente Bucsias, care au concurat la probele de pistol, respectiv Stoie Cristina, Mangra Vivianne, Lezeu Alexia, Pop Andreea şi Şipa Magdiel la probele de puşcă.

Majoritatea acestor sportivi au vârsta mai mică faţă de categoria la care au participat sau se află în primul an de categorie, fapt ce nu i-au împiedicat să obţină un total de şase medalii, dintre care cinci au fost la juniori, iar una la seniori.

Pe locul secund şi, implicit, în posesia medaliilor de argint au intrat: Alexia Lezeu (cu 243,8 puncte la proba de puşcă 60 focuri aer comprimat junioare), echipa formată din Alexia Lezeu, Vivianne Mangra şi Andreea Pop (cu 1833,6 puncte la proba de 60 focuri aer comprimat junioare pe echipe) și Alexia Lezeu, Vivianne Mangra şi Cristina Stoie (cu 1823,3 puncte la proba de 60 focuri aer comprimat senioare pe echipe).

Treapta a treia a podiumului de premiere, respectiv medaliile de bronz au fost cucerite de: Magdiel Şipa (cu 215,7 puncte la  proba de 60 focuri aer comprimat juniori); Alexia Lezeu şi Magdiel Şipa (cu 16 puncte la proba de puşcă mixt aer comprimat juniori) și Annalisa Toader (cu 204,0 puncte la proba de pistol 60 focuri aer comprimat junioare).

Într-o altă ordine de idei, la finele acestei săptămâni, tot la Bucureşti, secţia de tir sportiv a Clubului Sportiv Universitar Oradea va participa la etapa de Campionat Naţional, aer comprimat, rezervată juniorilor III.

După cum transmit, printr-un comunicat, antrenorii Adriana Floruţa şi Vasile Leţ, aceştia îi va alinia la standul de trageri pe juniorii Levente Bucsias, Patrick Puie şi Răzvan Pantea.