Tinerii sportivi ai secţiei de tir de la clubul CSU Oradea s-au întors cu o salbă de medalii de la întrecerile Campionatului Naţional pentru juniori II şi III, care s-a desfăşurat în perioada 12-19 iulie, la Bucureşti. La aceste întreceri, clubul orădean a participat cu un numar de 14 sportivi, fete şi băieţi.

În prima parte a avut loc concursul pentru juniori II, la care trăgătorii orădeni au obţinut 20 de medalii, dintre care 11 la individual şi 9 pe echipe.

Componenţa lotului de juniori II de la CSU Oradea i-a cuprins pe Stoie Cristina, Mangra Vivianne şi Coita Alexandra (la puşcă), Grama Norbert, Lupşea Victor, Paul Cristian, Toader Annalisa, Lezeu Andreea şi Lezeu Bianca (la pistol).

De notat că în aceeaşi perioadă a avut loc şi Cupa României, unde a participat şi pistolarul Blajec Sebastian, care, alături de ceilalţi pistolari, au cucerit trofeul pentru locul III, după Steaua şi Teleorman.

După Campionatul Naţional de juniori II a venit rândul celor mai mici sportivi de la CSU să concureze. "Prin comportamentul lor matur şi prin seriozitatea cu care au abordat acest concurs, aceştia au uimit asistenţa", după cum a declarat antrenoarea Adriana Floruţa.

Juniorii III orădeni au obţinut 22 de medalii, din care 10 la individual şi 12 pe echipe.

Pentru această categorie de vârstă a mai făcut deplasarea la Bucureşti şi Gherman Mihai, care a fost şi cel mai tânăr pistolar, puşcaşele Lezeu Alexia, Meşter Sara şi cea mai tânără sportivă din concurs, Ban Catinca, sportivă "care se anunţă o mare viitoare campioană", după cum a mai declarat antrenoarea Adriana Floruţa, cea care, alături de tatăl său, Vasile Leţ, se ocupă de pregătirea sportivilor secţiei de tir de la CSU Oradea.